MODELS ON STAGE VOOR AL UW EVENTS

MODESHOWS U kan ervoor kiezen om enkel de mannequins in te huren of de hele organisatie uit te besteden aan Models On Stage. Een vast team van visagisten, kappers en stylisten zorgt samen met de door ons opgeleide mannequins voor topkwaliteit. Alle locaties zijn mogelijk: openlucht, sporthal, feestzaal, braderij of winkel, …

FESTIVITEITEN Wenst u de dorpsdag of jaarmarkt op te vrolijken met entertainment dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zang, Dans, Magie, Komedie: we boeken de beste artiest voor uw budget.

PERSONEELSFEESTEN Als bedrijf is het belangrijk om regelmatig de medewerkers te belonen. Van een nieuwjaarsborrel, een sinterklaas- of kerstfeest tot een jaarlijks gala, dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij u originele feesten aan op alle mogelijke locaties.

PRODUCTLANCERING Nieuwe wagen? Nieuwe website? Wij stellen uw product voor op een originele en positieve manier en zorgen zo voor een grotere marktwaarde.

TEAMBUILDINGDAGEN Tijdens deze dagen is het de bedoeling om de samenwerking en communicatie te verbeteren op maat van de deelnemers en met het doel dat u voor ogen heeft.

FEESTPLANNING Een feest laat zich niet organiseren als een etentje. Visie, uitvoering en kwaliteit worden verzorgd door ons professioneel team dat steeds op zoek is naar de meerwaarde voor uw trouwfeest, verjaardags- en communiefeest.

FOTOSHOOTS Wenst u de perfecte foto van uw product, het ultieme portret of een mooie fotoreportage? Wij bieden u een team aan van fotografen, stylisten en kappers voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

PROMOTEAMS – HOSTESSEN Onze promoboys en promogirls zijn echte ambassadeurs van het product of het bedrijf dat ze vertegenwoordigen. Samples of flyers ronddelen, producten demonstreren, de fotowall bemannen: niets is hen onbekend.

WORKSHOP Op een vlotte, spontane manier leren defileren voor professionele doeleinden of gewoon als start van een leuke vrijgezellenavond: reken op onze professionele leraars. Ook onze workshop kleuranalyse is erg populair.

BEDRIJFSOPENING Voor de opening van uw winkel of bedrijf bieden wij u een waaier van mogelijkheden aan: van ontvangst tot catering en verrassingsoptreden.

MODELSONSTAGE

Al meer dan 30 jaar is Filip Vandenbussche, zaakvoerder van Models On Stage,
actief in de wereld van events en modellen.

© 2022 Models on stage BVBA.

Webdesign I-NET Productions

SOCIAL MEDIA

Kronenburgstraat 98-100, 2000 Antwerpen.

+32 32723784

info@modelsonstage.com

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this